Nový výrobek! Tea tree mýdlo

Pořádně si mýt ruce. A čím déle, tím lépe 🙂 Nejlépe účinně, ale i příjemně. Seznamte se s naším Tea tree mýdlem s novým obalem od výtvarnice Lucie Ernestové.

 

Jedná se o jemné mýdlo vyrobené naší tradiční metodou za studena.

Hlavní jeho předností v dnešní době je vysoký obsah esenciálního oleje tea tree. Tento olej je silným netoxickým přírodním antibiotikem a antivirotikem bez dráždivých účinků a mezi esenciálními oleji má jen málo rivalů. Používá se na široký rozsah bakteriálních, virových a plísňových onemocnění. Lze je aplikovat nejenom k ničení choroboplodných zárodků, ale i k prevenci návratu infekce. Olej lze s úspěchem použít i na infekce zahrnující nachlazení, chřipku a zánět průdušek Používá se k posílení imunitního systému, při chronické letargii, mělkém dýchání, bušení srdce a špatném krevního oběhu. Silice posiluje mysl, pozvedá ducha a zvyšuje jistotu a odolnost.

Vedle tea tree obsahuje mýdlo ještě další tři esenciální oleje: levanduli, jalovec a jedli, které doplňují a podporují jeho účinky. Antiseptické vlastnosti levandule předurčují tento olej k aplikaci při široké škále infekcí. Jalovec má antivirové schopnosti a je spojován s duchovní očistou a silou odrážet negativní vlivy. A v neposlední řadě posilující a antiseptická jedle, která se používá zejména při infekcích dýchacích cest, nachlazení, kašli a zahlenění dutin.

Ze všech našich mýdel obsahuje nejvíce mandlového oleje. Tento olej se lisuje ze sladkých mandlí a má silné zklidňující a regenerační účinky na pokožku. Hodí se i na problematickou pleť s ekzémem a akné. Obsahuje také nenasycenou mastnou kyselinu olejovou, která pokožku zvláčňuje a vyživuje.

Tea tree mýdlo je rovněž velmi vhodné na intimní hygienu a prospívá pleti s akné.