Novinky v mydlárně! Plavte si pro ně :)

20

S jarem k nám přivál svěží vichr dlouho očekávané novinky, takže teď můžete zlepšovat své kosmetické rituály nejen ve vaně. V nabídce totiž objevíte žínky z různých materiálů, dřevěné mýdlenky, přírodní lufy nebo sopečné pemzy a designové aromalampy! Na našem e-shopu teď plave opravdu hodně ryb, a to doslova, tak kterou si ulovíte?

Ano, je to tak, konečně plníme vaše přání! A přestože víme, že to trvalo, máme pro to vysvětlení. Vybíraly jsme pečlivě, aby bylo vše z přírodnin, recyklovatelné, užitečné. Proto máme radost, že vám můžeme představit plejádu novinek, které jsou nejen praktické, ale myslí i na přírodu.

„Rybko, rybko! Nebo mýdlenko?“

Jarní deště byly vydatné, a tak nám potokem připluly tyhle krásné ryby. Teda mýdlenky! Jsou bambusové a na umyvadle i vaně jim to zatraceně sluší. Pyšní se svou lehkostí a praktičností, protože díky mřížce mýdlo neplave, ale drží tvar a odolává času.

Zkrátka se jím namydlíte mnohem častěji, protože všechna přebytečná voda odkape. Svým designem se hodí do koupelny, kde už přírodní prvky jsou, ale můžete je bambusovou mýdlenkou odstartovat.

21

Přírodní peeling na vlastní kůži! Už jste zažili tělový peeling pomocí přírodní lufy? Je to blaho, ale musíte to vyzkoušet na vlastní kůži. 🙂 Naše oválná lufa je pro jemný, přesto účinný peeling ideální cestou k hladké pokožce. Krouživými pohyby s ní totiž odstraníte suchá a šupinatá místa. Ale hlavně, díky akurátnímu povrchu očistíte a prokrvíte kůži bez poškrábaní. Po pravidelném používání poznáte rozdíl. A když si pak tělo namažete vyživujícím krémem, můžete vyrazit v šortkách natotata.

Oválná lufa je navíc ekologická, protože neobsahuje ani trochu plastu, jen lufu a bavlnu. Takže cesta za krásou je šetrná k přírodě a docela jednoduchá. Stačí prostě navléknout na ruku a kroužit.

22

Pemza, dar sopečné exploze

Na hrubou patu, hrubá záplata! Tak by se dala popsat naše nová pemza z přírodní vyvřeliny,která si poradí i s tou nejtvrdší koží. Joo, a prý se jí říká i sopečné sklo. To je poézie, že?

Ideální je používat ji ve vaně, ať paty nedrhnete nasucho. A když při masáží zapojíte do pedikúry i mýdlo na suchou pokožku, máte vyhráno. Protože po pravidelné péči budete mít nožky sametové a hebké jako miminko.

Vulkanická pemza je složená jen z pemzy, kdo by to byl řekl, a praktického provázku, díky kterému škrabku zavěsíte nad vanu, kde bude po ruce.

23

Zázrak jménem KONJAK!

Nestíháte si ráno a večer nanášet na pleť spoustu čisticích přípravků jako gely, pěny, micelární vody či tonika? Zanedlouho budeme mít i konjakovou houbičku. Na čištění pleti je skvělá a potřebujete k ní už jen vodu.

Při masáži čistí pleť, odstraňuje staré šupinky kůže, vyživuje a navíc má neutrální pH, je plná minerálů a antioxidantů. Pro obličej s akné je tedy víc než vhodná. A sice se říká, že už k ní žádnou kosmetiku nepotřebujete, ale my doporučujeme ke vší parádě i mýdlo na mastnou pleť.

Když zvolíte k čištění konjak houbu, nemusíte se už zabývat peelingem, tím pádem ani dalšími obaly z plastů. Houbička je přírodní, bez barviv a rozložitelná, tudíž šetrná k životnímu prostředí, a to v mydlárně vítáme.

24

Zasáčkujte mýdlo, vydrží pak dlouho.

Pamatujete na Pretty Woman, co pronesla, když jedla šneky? A opakujete si to často, když ve vaně používáte tuhé mýdlo? S bambusovým sáčkem už netřeba kaskadérských kousků… Stylový pytlíček se šňůrkou doplní koupelnové zátiší, ale taky zpříjemní každodenní mytí. Stačí jen vložit, utáhnout a mydlit. 

Takový sáček uchová mýdlo mnohem déle, a co teprve, když jde o malé zbytky, které se krčí na mýdlence. Nuže stop plýtvání, řekněte ano jemnému ekologickému sáčku. Pro pokožku je jako milé pohlazení. 

Kdo má raději hrubší zacházení, dá přednost sáčku z Ramie, což je přírodní vlákno ze stonků kopřiv. Ne však ledajakých. Tohle jsou čínské kopřivy, které nepálí. Naopak po jejich masáží zůstane pokožka jemná a díky mýdlu provoněná. 

Pro větší drsňačky máme i sisalové nebo jutové pytlíčky, a tyhle zvládnou řádný peeling levou zadní. 

25262728

Šťastnou zero waste cestu!

Komu se zajídají jednorázové plastové krabičky na mýdla, malá balení tekutých šamponů nebo igelitové obaly na kosmetiku, bude nadšen. Máme pro vás totiž designové krabičky na mýdlo, jaké by rozhodně neměly uniknout vášnivým cestovatelům. 

Jsou lehké, z pocínované oceli a mýdlo v nich bude v bezpečí i v kufru. Futrál je navíc jednoduchý, oblých rohů, tudíž jím v zavazadle nic nepoškrábete. A tady jsme káply na jeho hlavní funkci – pouzdro na cesty, kam se vleze jak mýdlo, tak i půlka šamponu. 
Ke krabičce si navíc můžete objednat i lufu pod tuhé mýdlo, co vstřebá přebytečnou vodu a je z přírodních materiálů. Lze ji mít v krabičce na cesty i samotnou na umyvadle.

29

Boží doplněk voňavého domova 

Nemění sice vodu na víno, ale promění ji ve vodní páru, která spolu s esencí rozdmýchá vůni po celém bytě. Stačí jen pár kapek správného esenciálního oleje a rázem se okolo vás rozlije vůně, po níž toužíte.

A když jde o design, nač troškařit… Chceme, abyste si vybrali difuzér podle svého vkusu, a tak na e-shop přidáme rovnou 3 druhy. A jsme z nich opravdu nadšené, protože vyladí nejen atmosféru, ale i domov. 

303132