Mýdla, která stvořil úplněk

33

Záře měsíce se snesla do mýdlové směsice a spolu s ní vytvořila silnější a kouzelnější přírodní mýdlo. Mýdlo, které pojí přírodní živly a vesmírnou energii a nemá ho žádná jiná mydlárna. Chcete vědět, co je zač, jak se vyrábělo a čím vám učaruje?

34

Úplňkové mýdlo je skvost!

Měsíční mýdlo zhmotňuje tmu, ale taky svit luny. Zkrátka celkovou atmosféru úplňku, díky němuž se ve vaně ocitnete v bezčasí, které věnujete jen sobě. V kouzelném svitu, v hvězdném prachu a v oparu vůně, co uklidňuje, ale zároveň tak nějak šimrá. To protože jsme do edice přidaly jedinečné ingredience.

35

A výroba? Hotová alchymie

Vznik měsíčního mýdla byl opravdu kouzelný. A my si připadaly jak v pohádce… Nebe ztmavlo, město šlo spát a my připravovaly vybrané esence, rostlinné oleje, nabíraly hrsti měsíčkových květů, bylinek a vyráběly a čarovaly.

V edici úplňkových mýdel tak najdete mýdlo s měsíčkem a citrusy, mýdlo s meduňkou a šampon s bylinkami. Limitka ale neobsahuje jen bylinky, květy, esence a oleje. Především je vyrobena za úplňku, a ten z ní dělá něco víc. Právě jeho energie je onou tajemnou ingrediencí, díky níž vás mydlení pohladí a zároveň okouzlí.

36

Je libo rituál?

Nebudeme vás tu poučovat, co dělat podle kalendářů krásných paní, kdy si stříhat nehty nebo mýt vlasy. Jen musíme zmínit, že Měsíc má na život, přírodu ale i rituální obřady vliv. Vždyť takový mořský příliv je jasným důkazem, že tu nějaká síla je. A představte si, že ji můžete využít ve svůj prospěch, protože měsíc působí i na péči o pleť, vlasy nebo nervy.

Citlivé ženy cítí za úplňku neklid, bolí je hlava, nemůžou spát a trápí je pokožka nebo kadeře. A za takového období není dobré drhnout kůži peelingem a čistit se jako během novoluní. Za úplňku byste měly zpomalit, relaxovat, šetřit se, hýčkat a rozmazlovat své tělo i duši. A proto jsme do limitované sekce přírodních mýdel vybrali jen takové kousky, které hladí, těší a ukolébávají něžnou cestou.

37

3 hvězdy mýdlového nebe jsou z…

V měsíční limitce najdete tři hvězdy. První z nich je ÚPLŇKOVÉ MÝDLO S MĚSÍČKEM A CITRUSY. Už podle názvu a surovin nesmělo chybět v kolekci. Je totiž vhodné pro citlivou, suchou a problematickou pleť. Obsahuje měsíčkový a mandlový olej, a ty zjemňují pokožku. 

Další hvězdou je ÚPLŇKOVÉ MÝDLO S VŮNÍ MEDUŇKY. Hned bylo nad Slunce jasné, že v limitce nesmí chybět, protože kdy jindy potřebujete utišit než za úplňku, kdy vám měsíc kouká do okna a vy ne a ne zabrat… Nechte se proto mýdlem ukolébat a zahalte se do vůně konejšivé bylinky, která přinese sladké snění.

A protože jsme chtěly, abyste si opláchly vlasy svitem kouzelné luny, vznikl unikátní ÚPLŇKOVÝ ŠAMPON S VŮNÍ BYLINEK. Říká se, že natrhané byliny za úplňku mají větší moc, tak co teprve vyrobené bylinkové mýdlo… Vlasy jemně umyje a vyživí, obsahuje totiž i vzácný avokádový olej a esence tymiánu, rozmarýnu, levandule a citronu. 

393840

Obaly se svitem noční oblohy

Jak jsme přemýšlely o měsíčním obalu? Tak především jsme chtěly krásný noční pruh, jaký by zahalil mýdlo do témat měsíce, úplňku, decentní hvězdné záře. Aby byl pro vás noční procházkou mezi bylinkovými lány, kdy na ně hledí jen měsíc a vy. Zkrátka, aby bylo mýdlo i vy v moci noci.

Nechte na sebe působit sílu měsíce a zahalte se do vůně kouzel. Máte jedinečnou příležitost, která už se nemusí opakovat, protože super úplňky jsou letos jen dva. Navíc jsme jediní, kdo měsíční mýdla vyrobil. Tak si vyberte to svoje, zavřete oči, nechte ševelit vodu, opláchněte se třpytem noci a sněte o hvězdách. 

41