Moringa dělá pleť žádoucí! I v padesáti

Trápí vás popraskaná a suchá místa na kůži, co se často loupe? Nebo máte špatné konečky vlasů a slabé nehty? Nelámejte hůl nad přírodní kosmetikou, teď poznáte blahodárné účinky africké bylinky, díky níž se budete cítit ve své pokožce dobře.

Je moringové mýdlo i pro vás?

Mýdlo je jako stvořené především pro suchou, zralou pleť, kterou trápí vrásky, pigment či napínání a svědění. A zároveň budete jeho pravidelným používáním těmto problémům předcházet. Tuhé mýdlo je však pro jakoukoliv pokožku a můžete si jím čistit i dekolt a pleť.

Moringa na pokožku i pleť 

za výhodnou cenu.

Hodí se i pro alergiky a citlivou pokožku, co nesnese nejrůznější kosmetiku. Moringa je totiž naprosto bezpečná a její předávkování je vlastně nemožné. Naše ručně vyrobené a přírodní mýdlo je skutečně pro všechny, kteří ctí ekologii. Neobsahuje totiž palmový olej, živočišné tuky, ani umělá barviva. Navíc je testované pouze na lidech a baleno do slabého papírového proužku. 

Super strom se super složením

Moringa olejodárná, tak se jmenuje africký strom, jehož koruna je stále zelená, a tak není divu, že je po ní pleť stále dokonalá. Přečtěte si ale konkrétní složky, díky nimž je bylina výjimečná jako pokožka sama. 

Moringa je přírodní multivitamin, antioxidant, jež chrání před oxidačním stresem a tvorbou volných radikálů, také zásobárna céčka, áčka a zdroj minerálů: vápník, hořčík, draslík, železo. Dodá vaší pleti: 

  • fosfor a mangan, 
  • zinek a železo, 
  • beta-karoten a biotin,
  • kyselinu listovou, askorbovou, 
  • omega 3 a 6, 
  • bílkoviny.

Objevte moringové mýdlo.

Olej + drcené listy = suroviny nad zlato

V mydlárně vždy chceme, abychom dostaly ze zdrojů maximum, a tak vyrábíme naše moringové mýdlo nejen z moringového oleje, ale i drcených listů, právě ty obsahují blahodárné látky, o něž by byla škoda přijít. 

TIP: JAK VYBRAT OPRAVDU KVALITNÍ MÝDLO

Vždy se ptejte po výrobě. My ho děláme přímo z panenského moringového oleje, který je 100% čistý, přírodní a lisuje se za studena. Listy jsou usušené a nic z toho není ředěné, parfémované či barvené. A samotná khaki barva mýdla? Ta pramení z barvy moringových listů. 

Chci kvalitní mýdlo.

A voní mýdlo jen po morinze? 

Samotná bylinka, nemá až tak vábné aroma, někomu zkrátka může dělat problémy, ale jelikož je dokonalá po stránce složení, vměstnaly jsme do mýdla maximální dávku, kterou jsme doplnily aromaterapeutickou kompozicí tymiánu, levandule a eukalyptu. Tudíž voní báječně. 

Účinky moringového oleje k nezaplacení

Moringová lázeň funguje jako čisticí a zároveň pečující kůra, která:

  • má anti-age účinky a pomáhá zpomalovat stárnutí pleti,
  • ovlivňuje vyhlazení viditelných vrásek a zamezuje vzniku nových, 
  • vyživuje a regeneruje suchou pleť, která je dehydratovaná a citlivá, 
  • je plná vitamínů a působí antibakteriálně a protizánětlivě,
  • sjednocuje tón pleti, která má pigmentové skvrny nebo flíčky,
  • pracuje na pružnosti pokožky,
  • vyhlazuje jemné jizvičky po akné či spálení,
  • urychluje hojení ran po škrábnutí, štípnutí,
  • pomáhá při oparech a kožních zánětech či plísních.

Tmavě zelené mýdlo pomáhá pokožku vyhladit, zjemňuje její strukturu a zanechává ji jemnou, vláčnou a pružnou. A díky následujícím 3 esencím navíc krásně voňavou. 

A protože se nás často ptáte na přesné složení, tady je. 
kakaové a bambucké máslo, 
rostlinné oleje: moringový, kokosový, olivový, mandlový, ricinový, jojobový, řepkový,
mletý moringový list,
esence z tymiánu, eukalyptu a levandule.

Vyzkoušejte i moringový olej 

Hledáte bohatý vitamínový zázrak, který však nestojí svět? Začněte péčí o pokožku už ve vaně mýdlem a pokračujte olejem, který nahrazuje drahá séra, jež jsou různě ředěná. Náš moringový olej je však naprosto čistý a lze ho využít i na pleť, nehty nebo konečky vlasů. 

Nejčistší a ryzý poklad z přírody?

Panenský moringový olej.

Moringová tečka za koupelí bude víc než sladká. Olej má totiž silné regenerační a harmonizující vlastnosti. Ženy mu dokonce říkají elixír krásy a mládí, protože strčí do kapsy několik kosmetických produktů naráz. A samotná Kleopatra ho považovala za poklad. Jak ho tedy využít hned vedle klasického mazání? 

Pokud máte rádi přírodní odličovadla na bázi oleje, není nic snadnějšího, než do dlaní kápnout 3 kapky moringového a rozetřít je na navlhčený obličej. Pak vzít navlhčený ručník a setřít zbytky líčidel.

Hledáte pečující a přírodní masku, která pleť vyživí? Smíchejte pár kapek moringového oleje s medem a nechte na obličeji působit 10 minut.

Máte suché a lámavé vlasy? Přidejte pár kapek do masky či kondicionéru a nechte přípravek účinkovat až 15 minut.

Suchou a citlivou pleť je třeba rozmazlovat. Co dělat, už víte, teď jen pár věcí, kterým se vyhnout. Šetřete s příliš horkou vodou, vyhněte se gelovým odličovadlům a vybírejte spíš olejové. Používejte tonikum a kosmetiku s moringou, měsíčkem, levandulí, avokádem či konopným olejem. A co na vaši pleť řekne peeling? Praví, že všeho s mírou.