Přírodní mýdlo Aloe Věra

Kód: 60
147 Kč
Skladem
Objevte jedinečné aloe vera mýdlo, které je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pak suchou a problematickou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dřív jsem měla suchou pokožku, ale pak přišlo jako na zavolanou mýdlo s Aloe Věrou! Teď už si lítám s košem po stráni a suchá pokožka mi v ničem nebrání.

Jestli vás zlobí problematická a suchá pleť, dopřejte jí mýdlo, které má blahodárné účinky na pokožku a působí proti jejímu předčasnému stárnutí. Obsahuje esenciální oleje máty, limetky, citronu a Litsea cubeby, jež pak vedle péče umocní pocit osvěžení. Očekáváte od lázně, že vás patřičně probere, ale zároveň hydratuje a pokožka po ní zůstane vláčná a nebude se napínat? Nechte se hýčkat mýdlem, které ji hloubkově regeneruje, hydratuje a ochrání před podrážděním. Esence Litsea cubeby pak probudí vaše smysly, jelikož je vhodná i pro unavené řidiče. Aloe Věra zkrátka promění chvilky ve vaně v osvěžující moment, ať už je suchá zima nebo horké léto.

VZKAZ OD KOČEK MYDLÁŘEK

  • Neskladujte na přímém slunci a v mokru.
  • Výrobek neobsahuje živočišné produkty, konzervační látky a parfémy.
  • Testováno pouze na lidech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mýdla
Hmotnost: 0.11 kg
Ingredience: Bambucké máslo Karité
Ingredients: Aqua, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Sesameseedate, Sodium Shea Butterate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Rapeseedate, Mentha Spicata Crispa Herb Oil, Citrus Aurantifolia Peel Extract, Litsea Cubeba Fr
Štítky: Citrón, Aromaterapeutické mydlo, Bambucké maslo Karité, Jojobový olej, Kokosový olej, Mandľový olej, Olivový olej, Lucia Čapková, Litsea cubeba, Aloe Vera, Mäta, Limentka
Váha: 90 g (odpar dle doby zrání, maximálně 10 %)
Výtvarník: Lucie Čapková
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
S Avatar autora | 15.1.2024
Dostala jsem jej spolu s olejíčky pod stromeček. Odložila jsem jej mezi trička, než na nej přijde v koupelně řada a nestacim se divit, jak dokonale mi voní prádlo. Kam se hrabe nějaká avivaz! Miluji!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: